Search
Winkelmandje
Categories

Verlanglijstje aanmaken

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u bijvoorbeeld een jubileum? Met het verlanglijstje kunt u aan uw vrienden uw cadeau wensen kenbaar maken. Hiervoor dient u ingelogd te zijn.

Werking verlanglijstje


Stap 1, Inloggen of een account aanmaken

Om een verlanglijstje aan te maken en te delen met anderen dient u een account hebben. Aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen. Indien u nog geen account heeft, klikt u op "registreren" om een account aan te maken.

Stap 2, Verlanglijst samenstellen

Zodra u bent ingelogd dan kunt u in de webwinkel uw artikelen opzoeken. Bij een artikel kunt u klikken op "toevoegen aan verlanglijstje" om uw lijst samen te stellen. Door aan de rechterkant te klikken op "Mijn verlanglijstje" krijgt u een compleet overzicht.

Stap 3, Delen met anderen

Door aan de rechterkant op "verlanglijstje delen" te klikken kunt u een persoonlijk bericht schrijven en de e-mail adressen kiezen waarmee u uw lijst wilt delen. De ander krijgt uw verlanglijstje binnen per email en kan de lijst bekijken en artikelen bestellen. Zodra iemand één of meerdere artikel van uw lijstje heeft afgerekend, worden deze afgevinkt op uw verlanglijstje.